Thaïs Matas i Mario Vilar, dos alumnes de l’Escola Pia amb notes excel.lents.

Veuen el futur amb un punt d’incertesa malgrat ser estudiants brillants. La Thaïs Matas i el Mario Vilar, ambdós alumnes de l’Escola Pia, han superat les proves de la Selectivitat amb unes notes excel.lents. I ho han fet després de superar uns mesos de confinament i lluny, per tant, de les aules i del contacte amb professors i companys. Reconeixen que no ha estat fàcil, però que amb esforç i una bona gestió del temps es poden aconseguir un 9’4 en el cas del Mario i un 9’3 la Thaïs. En el cas de Mario Vilar, però, la felicitat ha estat doble ja que recentment ha estat guardonat amb un dels premis de la Universitat de Barcelona arran d’un estudi sobre l’evolució de les platges a Sitges, a través del qual n’ha extret un seguit de conclusions després de fer un exhaustiu repàs a l’evolució morfològica i les conseqüències de les modificacions dels humans (espigons).

Escolteu-los