Agustí Marcet a la confinaxerrada del Janio’s: ‘Estic convençut que és més complicat muntar una ‘no Festa Major’, o com li vulguem dir, que una Festa Major’

Tot i les restriccions imposades per la crisi sanitària, el Janio’s Bar no ha volgut faltar a la seva cita anual i ahir va celebrar la seva 22a xerrada amb el títol de Confinafesta Major. A través d’un Instagram live, el regidor de tradicions i festes, David Martínez, i el president de la comissió de Festa Major i Santa Tecla, Agustí Marcet, apuntaren tot allò que ja se sap, amb algunes informacions afegides que val la pena destacar, entre elles que, en paraules del regidor, davant de la tardor i del dur 2021 que es presenta per a molts sitgetans/es, l’Ajuntament intentarà mantenir el pressupost de la Festa Major de l’any que ve…. Moderà la xerrada en Jordi Martí.

Escolteu la xerrada íntegra