L’oci nocturn tornarà, però de moment ‘Así nos quieren y así nos dejan’. Parlem amb Damià Orts, portaveu de l’oci nocturn del Gremi d’Hostaleria.

La setmana passada, aquesta desolada imatge del carrer primer de maig en ple mes d’agost venia acompanyada d’un missatge prou eloqüent a les xarxes socials: Y al final…. nos ejecutaron. Así nos quieren, y así nos dejan. Lo que es un hervidero de música, alegría y diversión, así queda la calle, nuestros negocios, nuestras vidas…Cerrados, y sin fecha de regreso. Maldito COVID-19 y Maldita gestión que se está haciendo de esto!!!. Damià Orts, portaveu de l’oci nocturn al Gremi d’Hostaleria, es mostra enormement crític amb les mesures que el govern de la Generalitat ha implantat al sector, i reconeix que costarà molt retrobar la normalitat. A la vegada, es mostra prou explícit a l’entorn del debat sobre l’oci nocturn. El carrer primer de maig continua tenint un gran potencial que cal explotar, i ha de recuperar l’estatus de referència a través d’una progressiva renovació dels locals, d’una intensa campanya promocional, i d’anar recuperant un perfil de públic que valorava l’oferta del carrer.

Escolteu-lo