L’inspector de la Policia Local valora l’actitud de la ciutadania durant la Festa Major, apel·la de nou a la responsabilitat individual per complir amb les normes i apunta que la propera preocupació és la tornada a l’escola. Parlem amb Rafael Pino.

L’inspector en cap de la policia local, Rafael Pino, ha volgut valorar molt positivament l’actitud de la ciutadania a l’hora de complir amb les prescripcions de seguretat per Festa Major. Pino continua defensant des de la convicció, que la solució a les conseqüències de la pandèmia passa, fonamentalment, per l’assumpció de les responsabilitats individuals, entre d’altres raons perquè mai hi haurà prou policia per poder controlar l’infinita casuística que s’ha creat arran de la normativa i el seu incompliment. La propera preocupació no és altre que resoldre la complexa gestió del retorn a les escoles. Per més endavant queda decidir què passarà amb el Carnaval, per bé que molts coincidiran amb la reflexió que ens deixa l’inspector…

Escolteu-lo