‘Hem de treballar en un escenari més optimista’ El president del Gremi d’Hostaleria defensa que Sitges plantegi opcions abans d’anul·lar esdeveniments.

L’estiu s’ha salvat minimament, però la tardor i l’hivern, a manca del turisme de congressos i de grans esdeveniments, posa el sector a la corda fluixa. Davant de les informacions que assenyalen que Vilanova descarta celebrar l’Arrivo i les Comparses del Carnaval, el president del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Oskar Stober, demana que es vagi amb prudència a l’hora de cancel·lar a molts mesos vista, i creu que val la pena apostar per alternatives. Entre l’obligació de complir amb les mesures sanitàries i la necessitat de mantenir l’activitat econòmica hi ha la clau de volta. Stober ha confirmat que, de moment, el Gremi no tornarà a la taula per a la reactivació econòmica perquè no ha canviat el seu plantejament, però que la relació amb l’Ajuntament continua existint sense cap problema.

Escolteu-lo