Quan es pugui, l’Escorxador serà el primer equipament a ser remodelat de la tríada també formada pel Patronat i el mercat vell.

Durant aquests dies al portal decidim.sitges.cat podeu mirar i donar la vostra opinió sobre les tres propostes que l’Ajuntament de Sitges, a través d’un procés participatiu, té definides pel Patronat, l’Escorxador i el Mercat Vell. D’aquests tres equipaments, l’Escorxador és el que té més probabilitats a curt termini de ser remodelat, sempre i quan hi hagi la decisió política i els recursos econòmics per a fer-ho. La idea és traslladar els gegants i les bèsties de foc a l’espai que ocupava, uns metres més enllà, l’oficina de l’antiga Caixa Penedès -ara propietat municipal- i que l’Escorxador esdevingui sala polivalent per a la celebració d’activitats teatrals, exposicions, conferències o projeccions audiovisuals. Amb el regidor de cultura, Xavier Salmeron, hem conversat sobre els tres equipaments i els condicionants que presenten a l’hora de desenvolupar els projectes.

Escolteu-lo