L’hotel de La Plana compleix la llei i no es podrà aparcar al pàrquing de Pins Vens, i altres temes amb el regidor Eduard Terrado

El futur hotel que està en construcció al capdamunt de l’avinguda Sofia respecta la normativa, que permet planta baixa més cinc plantes i badalots, segons ha confirmat el regidor d’urbanisme Eduard Terrado. El regidor ha explicat que l’Ajuntament pot incidir en qüestions com l’aspecte final, però que el volum i l’alçada venen determinats pel Pla General, que es va aprovar el seu dia quan Sitges va decidir com seria l’edificació del PPU-1 de la Plana, la darrera gran parcel·la urbanitzable de Sitges. Terrado també ha apuntat que la darrera comissió d’urbanisme del Penedès va informar desfavorablement a canviar determinats aspectes tècnics d’aquest pla, i del PPU-9, que ha de permetre la construcció de 16 habitatges unifamiliars al costat de Quint Mar, unes decisions que l’Ajuntament no comparteix i que mirarà de revertir. En canvi, el mateix organisme va donar llum verda a la tramitació de la Granja II, una altra parcel·la encallada molts anys.

Per altra banda, el regidor ha explicat que, arran del procés de nul·litat urbanística de l’aparcament de Pins Vens i del procediment judicial que hi ha obert, l’Ajuntament tancarà en un parell de setmanes l’aparcament als vehicles. Segons Terrado, la prohibició d’aparcar s’allargarà mesos, fins que acabi la tramitació que restauri la legalitat urbanística de l’indret.

Escolteu-lo