Les unitats mòbils per fer proves PCR a les escoles ja són a punt a Sitges i el CAP confirma un descens dels sospitosos per coronavirus els darrers dies però alerta que cal no abaixar la guàrdia

Fa dues setmanes van arribar a fer prop de seixanta proves PCR diàries, a hores d’ara un fort descens dels casos sospitosos deixa aquesta dada en no més d’una quinzena de proves diàries, un fet que, entre d’altres, respon a una major capacitat de discriminació dels professionals sanitaris del CAP de Sitges davant el coronavirus. En quinze dies veurem el resultat de l’inici de curs i del comportament ciutadà per Santa Tecla, mentrestant el CAP assegura tenir capacitat per fer les proves PCR que siguin necessàries i confirma que les unitats mòbils per fer PCR a les escoles estan a punt al territori Garraf-Penedès i compten amb reforços de personal per tal d’activar-se tan bon punt sigui necessari. Ens ho explica la directora del Centre d’Atenció Primària de Sitges, Herminia Palacín.

Escolteu-la