Fina Fontanet, nova presidenta de la junta local de l’Associació contra el càncer.

La Covid-19 i les seves conseqüències també han afectat a les persones malaltes de càncer o pendents d’intervencions o diagnòstics. La nova presidenta de la junta local de l’associació contra el càncer, Fina Fontanet, reconeix que els malalts han viscut moments d’una certa angoixa, arran de la situació que han viscut els hospitals havent de reprogramar visites i operacions. Amb la situació reconduïda, l’associació es torna a posar en marxa i espera, ben aviat, tornar al carrer amb la campanya destinada a la prevenció del càncer de mama. Mentrestant, el correu electrònic sitges@aecc.es és la porta d’accés a qualsevol necessitat, orientació o proposta que es vulgui fer a la junta local. En parlem amb la seva presidenta, Fina Fontanet.

Escolteu-la