L’Ajuntament es planteja reubicar els contenidors d’Artur Carbonell a l’alçada de Pau Benazet. Jaume Monasterio fa balanç.

El regidor de serveis urbans, Jaume Monasterio, ha respost avui a la petició que ahir ens formulava Nassim Arjomandi de la floristeria Brisa, tot admetent que l’Ajuntament està buscant una ubicació més idònia a aquesta bateria de contenidors de l’avinguda Artur Carbonell. Una de les que es planteja és resituar-los a l’alçada del passatge Pau Benazet, on ja hi havien estat, però aleshores cal fer una obra que permeti resituar les reixes dels pluvials per evitar que es crein bassals d’aigua provinent de l’Oasis. Amb Monasterio hem repassat alguns dels aspectes de la gestió del servei de neteja, des de la ubicació dels contenidors, a la recollida d’andròmines, passant per l’incivisme…

Escolteu-lo