‘Delicious Martha’, una de les 100 influencers més importants segons Forbes. Amb Marta Sanahuja repassem una trajectòria plena d’esforç.

Delicious Martha, el perfil de xarxes darrere el qual hi ha Marta Sanahuja, ha entrat dins de la llista de Forbes Espanya dels 100 influencers més importants del país, al costat de noms com Dulceida, Auron Play, El Rubius, Paula Echevarria, El Comidista o Gipsy Chef. Arribar fins aquí no ha estat fàcil. Fa 6 anys i mig la Marta va començar aquesta aventura a través del seu blog personal. Del blog a Instagram, d’Instagram a You Tube, i ara també a Tik-Tok. Amb la Marta parlem del poder d’atracció que té el món influencer, de la presència a les diferents xarxes socials i la valorització dels continguts que s’hi presenten, i de la relació amb les empreses i els patrocinis.

Escolteu-la