Les noves aules de l’Escola Municipal de Música tindran nom

Aquest curs l’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall de Sitges ha pogut estrenar noves aules a l’edifici de Can Coll. Coincidint amb la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, l’escola ha decidit celebrar-ho posant nom a les quatre aules a través d’un procés participatiu en el que el jurat, format per professors i professores, valoraran d’una manera especial el fet que siguin noms de músics vinculats amb Sitges o bé que tinguin relació amb alguna de les assignatures que es fan a les aules. Hores d’ara, i esperant poder recuperar les classes presencials, l’escola segueix amb la seva activitat de manera telemàtica. N’hem parlat amb Pepe Reche, director de l’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall de Sitges.

Escolteu-lo