Edu Piñero (Bàsquet Sitges): “tant de bo puguem començar a entrenar de nou i jugar algun partit aquesta temporada”

El món de l’esport amateur i de base ha tornat a alçar la seva veu aquest passat cap de setmana. En una iniciativa de la plataforma ‘Ja n’hi ha prou’, entitats i esportistes es varen concentrar davant de les seves instal.lacions per demanar i reclamar la reobertura dels pavellons, poder entrenar i competir amb normalitat i indemnitzar els clubs i esport de base. El Bàsquet Sitges, entre directius, jugadors i familiars, també es va sumar a la crida el passat dissabte davant del Pavelló de Pins Vens. El seu director esportiu, Edu Piñero, és conscient del moment que s’està vivint però espera que ben aviat es pugui tornar als entrenaments i, si es dóna el cas, poder disputar algun partit encara que sigui a porta tancada.

Escolteu-lo