En la tornada a l’escola després de Nadal, el regidor d’educació es mostra esperançat de cara al proper trimestre

El dia de la tornada a l’escola després de les vacances de Nadal, l’Ajuntament de Sitges s’ha encarregat de fer un cribratge amb test d’antígens als professors/es i personal de les dues llars d’infants municipals, escola d’adults i els que forman part del projecte ‘Instruments, companys d’escola’, que fan classes a quart i cinquè de primària a les escoles Esteve Barrachina, Maria Ossó, Miquel Utrillo i Escola Pia. En aquest sentit, el regidor d’educació, David Martínez, confia en que el proper sigui un bon trimestre tot defensant que les escoles són llocs segurs. Martínez ha comentat que el Departament d’Educació de la Generalitat no els ha confirmat encara quan arribaran a Sitges els kits d’automostra que es faran tots els professionals dels centres educatius, en aquest procés de cribratges massius que, en principi, es faran fins al proper 29 de gener.

Escolteu-lo