La normativa que prohibeix circular els patinets elèctrics per la vorera i zones de vianants ja és vigent però la policia local esperarà un dies per començar a sancionar

Tenint en compte que la normativa s’aplica des del passat dia 2 de gener i que el dia 6 els Reis d’Orients segurament van portar uns quants patinets la policia ha volgut guardar un marge prudencial de temps perquè la ciutadania pugui posar-se al dia dels canvis imposats sobre els VMP, els vehicles de mobilitat personal. El fet és però que a hores d’ara ja no es pot circular en patinet elèctric per la vorera ni per zona de vianants, tampoc poden anar-hi més d’una persona ni fer ús del telèfon o d’auriculars mentre es circula amb patinet elèctric. Sobre aquesta nova normativa hem parlat amb l’inspector de la policia local de Sitges, Rafa Pino, que ens ha avançat també que, a l’espera de la Junta de Seguretat Local prevista per la setmana vinent, els fets delictius haurien descendit el 2020 respecte l’any anterior.

Escolteu-lo