La Jove de Sitges renova els seus càrrecs. Jordi Dólera n’és el nou president

La Jove de Sitges ve celebrar a finals del passat mes de desembre la seva assemblea anual, resultat de la qual en sortí la renovació dels càrrecs a la junta tècnica i directiva. Fernando Blasco serà el nou cap de colla, mentre que el nou president serà Jordi Dólera. Amb l’esperança de poder recuperar l’activitat castellera el més aviat possible, cosa que ara mateix es fa molt difícil de pensar, el president de la Jove de Sitges assegura que, ara per ara, i abans no es puguin tornar a fer castells, l’activitat a la colla passa per dedicar-se a altre aspectes més administratius per poder posar-se al dia. Jordi Dólera també ha parlat del futur dels castells post-pandèmia i de com caldrà repensar una activitat que porta aturada molts mesos.

Escolteu-lo