Zorica Arsic, propietària de la casa Fallingwater: “esta casa ha sido una fantasía”

Ubicada a l’urbanització de Can Girona i amb unes vistes impressionants la seva propietària, Zorica Arsic, ens fa una visita per aquesta edificació que va tardar vuit anys en construïr-se i que s’ha inspirat en diferents parts del món com Tailandia o Japó. Entre les curiositats de la casa destaca el salt d’aigua de 13metres ubicat a un dels nombrosos jardins i terrasses que té la construcció, a més del cinema o els disset lavabos amb els que compta. La mansió ha estat darrerament escenari de nombrosos rodatges publicitaris i musicals i gaudeix també d’una discoteca que ha estat protagonista d’alguna anècdota divertida al llarg de la seva vida. Ens ho expliquen Zorica Arsic i la seva filla gran Mar Ayora.

Escolteu-la