Luis Miguel García i Guillem Escolà admeten que, de no formar part de l’equip de govern, haguéssin votat a favor de la solució de la draga per aquest estiu

En resposta a les declaracions que ahir va fer el president del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Oskar Stöber, el regidor de turisme, Luis Miguel Garcia, i el regidor de platges, Guillem Escolà, han reconegut que, de no formar part de l’equip de govern, les seves formacions haguéssin votat a favor de portar la draga a Sitges aquest estiu, atesa l’excepcionalitat del moment. Garcia i Escolà, però, també han afirmat que el seu vot en el debat de la moció que presentà Junts x Sitges en el ple del passat dimecres, respon a l’obvi consens amb el qual es debaten els temes en el si de l’equip de govern, i als compromisos que es van adquirir en el moment d’incorporar-s’hi.

Escolteu Luis Miguel Garcia

Escolteu Guillem Escolà