Els platets del Tapa a Tapa 2021, sumats al sol i l’obertura comarcal, donen aire a un sector ofegat per la pandèmia que en molts casos persisteix gràcies a la fidelitat del client de proximitat

L’Artemisa i La Formatgeria són dos dels vint-i-un establiments participants en la desena edició del Sitges Tapa a Tapa aquest any convertit en De Tapa a Platet. La iniciativa que s’allargarà fins el 28 de març ha viscut un cap de setmana d’èxit tot i les restriccions per la Covid i ha obligat fins i tot alguns establiments a perdre clients per la impossibilitat d’acollir-los amb l’aforament reduït. La mirada està posada ara en la Setmana Santa i la confiança en el client de proximitat . En parlem amb Sílvia Cerezo del restaurant l’Artemisa i amb Javier González de La Formatgeria de Sitges.

Escolteu-los