Provinent de Shangai Sergi Uriol, nou director de l’Hotel Melià Sitges, assegura que ha viscut un viatge al passat en arribar aquí i trobar-se amb el virus encara molt present. Uriol es mostra convençut de que, un cop estiguem vacunats, els hotels tornaran a omplir-se.

Després d’uns anys dirigint l’Hotel Melià a Shangai Sergi Uriol ha aterrat a Sitges disposat a dirigir el Melià Sitges en el període final de la pandèmia. Amb la majoria de treballadors en ERTO i encara amb pocs clients el director creu que un cop s’estengui la vacuna els hotels s’ompliran perquè les ganes de viatjar persisteixen en la gent, tot i que les previsions és que aquest 2021 el client sigui principalment de proximitat, de fet l’hotel prepara promocions per Sant Jordi pensades per allotjar fins i tot sitgetans. Ara per ara el que hi ha és molta consulta i reserva de darrera hora, també pel que fa als congressos que amb tota probabilitat serà el darrer en activar-se. El que el nou director espera amb candeletes és l’arribada d’un nou Festival de Cinema Fantàstic a la tardor, el seu primer Festival dirigint el Melià.

Escolteu-lo