El govern confirma a la plataforma de l’autòdrom el seu posicionament contrari a l’actual projecte

L’alcaldessa Aurora Carbonell i el regidor d’urbanisme i espais naturals, Eduard Terrado, han confirmat als membres de la plataforma verda de l’autòdrom el seu posicionament contrari a l’actual projecte, que hores d’ara segueix pendent de la resolució d’un recurs que, de prosperar, significaria l’anul·lació de l’aprovació que en el seu dia en va fer la comissió d’urbanisme del Penedès i, en conseqüència, que l’Ajuntament de Ribes es veiés obligat a reformular la planificació d’usos de la zona. Tant el govern com la plataforma s’han mostrat, de nou, obertament favorables a una proposta que protegeixi l’equipament patrimonial del circuit que l’any 2023 farà 100 anys, però que no vingui acompanyada d’un desenvolupament que entenen lesiu pel territori. En sortir, Andreu Bosch, portaveu de la plataforma, i el regidor Eduard Terrado han valorat la trobada.

Escolteu-los