Es presenta la Festa Major del 2021!

Us oferim l’acte de presentació de la Festa Major del 2021, que es va celebrar ahir als jardins del Prado. El més important que heu de recordar és…

Que en Josep Furró és l’autor d’un cartell que ha agradat molt, perquè té un aire ‘vintage’ que atrapa, i perquè, als seus 86 anys, en Josep ha vist complerta una il·lusió de sempre.

Que l’Hospital de Sant Joan serà el ‘pendonista honorífic’ de Sant Bartomeu. Amb aquesta elecció la Parròquia vol homenatjar a totes les persones grans de la vila. La imatge del Sant estarà exposada al Centre d’interpretació de la malvasia.

Que la Dora Pons serà la pendonista de Santa Tecla. Un reconeixement ben merescut a la trajectòria de tota una vida dedicada a la costura i a la vinculació amb les nostres festes i tradicions.

Que Eva Martin serà la pregonera de la Festa Major d’enguany. El pregó serà el dijous, 19 d’agost

Que l’Escola de Grallers de Sitges farà l’ofrena a l’ofici, amb motiu del 50è aniversari de la seva creació.

Que les entrades per assistir a les diferents exhibicions i concerts estaran disponibles a partir del dimarts 10 d’agost a les 9h al web de la Festa Major.

Podeu mirar tot el programa aquí.

La vetllada fou presentada per Carlos Olivares i Gemma Giralt, i va comptar amb les intervencions del DJ Joan Alemany, i en Roka Curtiada i en Victor Lisbona, que interpretaren ‘Nainonai’ i ‘La baldufa’.

Escolteu l’acte íntegre