50 anys dels castellers de Sitges, que celebrem amb una xerrada plena d’anècdotes del nostre arxiu sonor

La vigília de Festa Major farà 50 anys exactes de la presentació de la colla dels castellers de Sitges. Al programa de la Festa Major d’enguany trobareu un excel·lent article d’en Jordi Dólera sobre la història de la primera colla sitgetana i de la seva hereva, la Jove de castellers. Amb motiu d’aquest 50à aniversari hem recuperat del nostre arxiu sonor una xerrada que organitzà la Jove el 28 de juliol de 2011, amb motiu de la inauguració del seu arxiu. Aleshores es trobaren en Ricard Baqués, fundador dels castellers de Sitges, en Tito Suárez, darrer cap de colla, i Òscar Farrerons, cap de colla de la Jove entre 1994-1996 i l’any 2000. Tots ells moderats pel mateix Jordi Dólera. Gaudireu molt amb la conversa, perquè està plena d’anècdotes!

Escolteu-la