El regidor de festes es disculpa per la gestió de les entrades, defensa la comissió i apunta (sense dir-ho) a la possibilitat de cercaviles per Santa Tecla

David Martínez durant l’ofici

Creu que es va obrar amb excessiva prudència en les previsions dels aforaments per les exhibicions, i es disculpa perquè el sistema de gestió de les entrades no va funcionar com s’esperava, tot i que es mostra satisfet d’haver pogut reconduir la situació gràcies a la feina de tècnics, comissió, voluntaris i implicació dels propis balls. Comptat i debatut, el regidor de festes, David Martinez, fa un bon balanç de la Festa Major d’enguany, però resulta bastant evident que ni la regidoria ni la comissió volen tornar a passar per un episodi com el del passat 10 d’agost, que va generar una considerable frustració col·lectiva. D’aquí que, de cara a Santa Tecla, Martinez afirmi que es vol ‘donar un pas més’, i, sense ser més explícit, les seves paraules han donat molt a entendre que aquest pas més pot significar plantejar cercaviles. Està per veure com i de quina manera, però la idea va per aquí… I sí, l’ofici de Festa Major no es va oferir per Canal Blau, a partir d’un criteri de l’equip de govern.

Escolteu-lo