Aquesta és la (rocambolesca) història del permís/no-permís de la Foodtruck de ‘Corazón de agave’ explicada pel seu propietari Peter Tarrida i l’advocada Silvia Requena

Costa de creure però, en resum, aquesta és la història d’un permís per instal·lar i obrir una foodtruck, que primer es va donar i una setmana després es va revocar. Darrera d’aquest titular hi ha una llarga història que comença el mes de juliol del 2020 quan el restaurant ‘Corazón de agave’ del carrer Sant Pere sol·licità a l’Ajuntament un permís per establir una foodtruck, com a iniciativa per salvar el fet que l’establiment no té terrassa i, en conseqüència, es veia fortament afectat per les mesures de la Covid-19. El 2020 no es va obtenir resposta i l’empresa va tornar a sol·licitar el permís abans de la Setmana Santa d’enguany, amb la idea de poder treballar sis mesos. L’autorització amb el vist i plau del regidor de promoció econòmica, arribà el 19 de juliol, el contenidor s’hi instal·là el 20 i el 23 de juliol es va començar a treballar, però una setmana després, el 30 de juliol, els arribà un decret d’alcaldia denegant el permís amb l’argument que calia haver fet un concurs públic. Ara el propietari de l’establiment, Peter Tarrida del Mármol, i la seva advocada Sílvia Requena, consideren que l’Ajuntament, a més de contradir-se, ha obrat arbitràriament fent una interpretació interessada de la normativa, sense tenir cap mena de consideració vers les conseqüències de la seva decisió. Propietari i advocada ens han explicat amb tot detall la història, amb la intenció de portar-la a la justícia la setmana que ve.

Escolteu-los