Els cossos de seguretat analitzaran els fets del dissabte a la nit a la platja de La Fragata, quan es va viure la concentració de gent més important de l’estiu amb aldarulls inclosos. Ho explica el regidor Josep Mª Martinez

imatge arxiu TV3

Ahir tot ja estava molt més tranquil, però la nit del passat dissabte fou complicada a la Fragata i als seus voltants. Es calcula que prop d’un miler de persones es congregaren a la zona, es van llençar objectes als cossos de seguretat, hi va haver tres persones que varen haver de ser hospitalitzades, i tot plegat mentre els veïns van viure un bon grapat d’episodis d’incivisme, des de l’abocament de contenidors de vidre al fet de comprobar com els seus portals es convertien en urinaris. El regidor de governació, Josep Maria Martinez, creu que, hores d’ara, la situació ha de preocupar però no ha d’alarmar. El cossos de seguretat es reuniran per establir quin ha de ser el dispositiu de prevenció tenint en compte els fets que van passar.

Escolteu-lo