Les cercaviles dels petits a La Plana. La cercavila dels grans als carrers més amplis del centre. Tots amb aforament controlat. Allò que es pot dir de Santa Tecla explicat pel president Agustí Marcet

Defensa que tothom que ha volgut veure la Festa Major l’ha poguda veure, però a la vegada afirma que entre un 30 i un 40% de persones que van sol·licitar entrades per anar a veure les exhibicions no van comparèixer. El president de la Festa Major, Agustí Marcet, ha volgut agraïr la implicació del públic, les colles, els voluntaris i totes les persones que han col·laborat perquè, al final, tot anés millor del que es podia preveure en alguns moments de crisi. Superada la celebració de Sant Bartomeu -i amb debats pendents d’abordar sobre, per exemple, l’entrada de grallers- arriba una Santa Tecla que es vol amb un plantejament més ambiciós. I la comissió proposarà, d’entrada, tres cercaviles pels més menuts a la zona de La Plana (repartits per edats tal i com ja es feia tradicionalment) i una cercavila única pels grans, la del dia propi de Santa Tecla, que es desenvoluparia pels carrers més amplis del centre. Tot plegat amb aforaments controlats. Està per veure si enmig d’aquest trencaclosques hi haurà lloc per les exhibicions dels balls i les colles de foc infantils, però la prioritat que es marca la comissió és aquesta, si els tècnics de salut i el procicat ho aproven.

Escolteu-ho