L’Ajuntament considera que el foodtruck de ‘Corazón de Agave’ va obrir donant per definitiva una resolució provisional favorable que no era vinculant. Els veïns del Parc de Mar denunciaren l’activitat per sorolls i olors

Comunicat de l’Ajuntament (cliqueu per engrandir-lo)

En un comunicat enviat a Ràdio Maricel, l’Ajuntament de Sitges respon a les manifestacions que Peter Tarrida, propietari de l’establiment ‘Corazón de agave’ i la seva advocada Sílvia Requena exposaren el passat divendres als micròfons de l’emissora. La institució considera que l’interessat va posar en marxa la foodtruck del passeig marítim fent valer el coneixement d’una resolució inicial que li era favorable, però que posteriorment fou tombada pel departament d’ingressos de tresoreria al determinar que calia una licitació pública per la posada en marxa d’aquesta activitat. Per tant, s’hauria cregut erròniament que la resolució inicial era la definitiva. A la vegada, el mateix comunicat fa referència a les queixes de la comunitat de veïns del Parc de Mar sobre els sorolls i les olors que generava el grup electrògen. D’elles n’hem parlat amb el president de la comunitat, Javier Santiveri.

Escolteu la lectura del comunicat de l’Ajuntament

Escolteu Javier Santiveri