La Cubana rep la menció honorífica del premi Catalunya de teatre. Jordi Milán anuncia que l’exposició del Miramar es prorroga fins Nadal

La imatge és prou eloqüent. Ahir, durant la celebració de la gala ‘Catalunya aixeca el teló’, celebrada al gran teatre del Liceu i transmesa per TV3, la companyia teatral La Cubana va rebre la menció honorífica premi Catalunya de teatre, que atorga ADETCA, l’associació d’empreses de teatre de Catalunya. Amb molts dels actors i actrius que han format part de la història de la companyia a l’escenari, el seu director, Jordi Milán, defensà la necessitat de fer reivindicar la ‘bogeria’ en el procés de creació. No hi van faltar referències a Sitges i l’anunci que l’exposició commemorativa que es pot veure a l’edifici Miramar es prorroga fins Nadal.

Escolteu el ‘moment Cubana’ de la gala