Amb mascaretes i entrades esglaonades però amb més calma que el curs passat i amb especial atenció en la vessant emocional dels alumnes, així preveuen començar el curs les escoles de Sitges

Un total de 2.273 alumnes començaran el curs a Sitges en alguna de les cinc escoles públiques i concertada de la vila. El curs arrencarà encara amb mesures sanitàries obligatòries com l’ús de la mascareta a l’aula i les entrades esglaonades però amb cert relaxament que ha permès als centres reprendre algunes dinàmiques de l’època prepandèmica. L’Agnès de Sitges estrenarà edifici, l’Escola Pia espera poder avançar amb el projecte de reforma presentat al juny, el Miquel Utrillo començarà amb les obres de reforma de l’edifici d’administració recent acabades i l’Esteve Barrachina amb la mirada posada en unes obres a Can Coll que tot apunta que en cap cas arribin abans de tres anys i el Maria Ossó, i també la resta, pararan especial atenció aquest curs en l’aspecte emocional dels alumnes després de més d’un any de pandèmia. Així ens ho han explicat els directors de totes les escoles, Ramon Beringues, director de l’Escola Pia de Sitges; Arantxa Gascón, directora de l’Esteve Barrachina; Vinyet Llamas, directora de l’Agnès de Sitges; Pau Canut, director del Miquel Utrillo i Eva Torres, directora del Maria Ossó.

Escolteu-ho