Setze anys després d’inaugurar-se l’escola, l’Agnès de Sitges ja té nou edifici

Després de setze anys en barracons l’escola Agnès de Sitges estrenarà noves instal·lacions per acollir dilluns els 211 alumnes inscrits en aquest curs 2021-22. La inauguració ha comptat amb la presència del Conseller d’Educació, Josep González-Cambray i l’alcadessa de Sitges, Aurora Carbonell, tots dos han remarcat el llarg i feixuc camí recorregut fins a la inauguració i han posat en valor la feina feta pels regidors anteriors i actuals per tal d’aconseguir la nova infraestructura. Han estat presents també bona part de l’equip de govern així com representants de l’oposició i l’exalcalde Miquel Forns.  L’edifici de 7.000m2 te capacitat per a fins 225 alumnes i manté el caràcter familiar que els proporciona tenir només una línia i el projecte educatiu basat en comunitats d’aprenentatge, la nova infraestructura permet també a aquesta escola arrencar el nou curs amb gimnàs, pista esportiva, biblioteca i estudi de ràdio i tv, fins ara inexistents en els barracons.

Escolteu-ho