Després d’un any sense proclamació, aquest any sí. Judith Vallverdú i Lucas Estruch són la Pubilla i l’Hereu de Sitges 2021

Els Jardins de Terramar van acollir l’acte de proclamació de Judith Vallverdú i Lucas Estruch com a Pubilla i l’Hereu de Sitges 2021 representants de l’Agrupació de Balls Populars de Sitges i de la Penya Barcelonista respectivament. L’acte va servir també per acomiadar la pubilla i hereu sortint, Marta Ferret i Martí Carbonell que malgrat la pluja va aigualir molts dels seus actes i la còvid va impedir-ne molts d’altres resumien els gairebé dos anys de representació amb emoció. Qui també es va acomiadar va ser Ona Almirall, Pubilla de Catalunya 2019 que en pocs dies passarà la banda. La presentació de l’acte va anar a càrrec de Josep Van Gorkom i Nadia Viana i va comptar amb el parlament de Maria Marín, Presidenta de Foment de Sitges i va cloure amb la intervenció de l’acaldessa Aurora Carbonell. Aquest és el resum de la Nit del Pubillatge 2021.

Escolteu-ho