Una mica de crònica esportiva: la UE Sitges B debuta amb un empat a Vilanova del Camí. Jofre Vilà, content de retornar al Club Patí Subur Sitges, però assegura que cal treballar molt per revifar-lo

La UE Sitges B ha començat la lliga amb un empat (1-1) a Vilanova del Camí (foto UE Sitges)

El segon equip de la UE Sitges ha debutat a la lliga amb un empat (1-1) al camp del Vilanova del Camí. El conjunt de Toni Salido va poder sumar un punt gràcies a un gol de Guillem Gràcia a tres minuts del final. En hoquei patins, el primer equip del Club Patí Subur Sitges va perdre (1-8) davant el CP Sant Celoni el seu darrer partit de preparació, de cara a l’inici de la lliga a 1ª Catalana el cap de setmana vinent. Jofre Vilà, en el seu retorn al club després de molts anys a Vilanova, ha assegurat que cal dedicar moltes hores per tal de revifar un club que ara mateix “veig una mica deixat”. El cap de setmana també ens ha deixat el Memorial Llopis i Conesa de bàsquet. El Sènior A masculí es va imposar (67-60) al Salle Bonanova i el Sènior femení va perdre (41-51) davant l’Òdena.

Escolteu-ho