Manel Martínez: ‘Em veig més fora que dins’. El president de l’associació de platges veu amb preocupació el futur i segueix mostrant-se molt crític amb la postura del govern respecte la regeneració

Com tantes d’altres guinguetes, La Barra ha acomiadat la temporada d’estiu. I ho ha fet a través de les xarxes socials amb un  paràgraf final prou eloqüent: “Esperem que no sigui un adéu, sinó un fins aviat i, a dolentes, sempre ens quedarà la platja de La Barra per poder retrobar-nos”. Manel Martínez, el propietari de la guingueta i, a la vegada, president de l’associació de platges, ha exposat el que és una evidència: l’any que ve s’obrirà una nova etapa a les amb el nou concurs públic per escollir els concessionaris, i això es veu amb molta preocupació. Una preocupació a la qual s’hi afegeix el recurrent tema de la manca de sorra a les platges. En aquest sentit, les posicions entre Ajuntament i associació no s’han apropat gens ni mica. Martínez es continua mostrant molt crític amb el paper del govern respecte els criteris d’actuació vers la manca de sorra.

Escolteu-lo