Carles López Masdeu és el sitgetà que està darrera d’Air Masdeu Drones, l’empresa que ha enregistrat i ofert les imatges aèries de Santa Tecla

En total han estat tres vídeos els que ha publicat i que ens han permès gaudir de la festa de Santa Tecla a vista de dron. Ha estat una feina feixuga de papers, permisos i de molta previsió ja que Sitges té limitats els vols de drons per la proximitat a l’aeroport però d’altra banda les restriccions d’aforament van afavorir els enregistraments que es van dur a terme el dia 23 de setembre amb un sol dron. La pandèmia va permetre aquest comandament de vol dedicar hores als drons i a aquest nou projecte que vol tenir continuïtat a la vila i ja treballa per oferir noves imatges aèries d’altres festes i tradicions locals. 

Escolteu-lo

Us mostrem també el darrer vídeo publicat per Air Masdeu Drones que ensenya la cercavila de foc al seu pas per la cantonada entre l’Avinguda Sofia i el Passeig de la Ribera del passat 23 de setembre.