Pablo Duran, infermer: “més val fer alguna cosa que no fer res davant d’una aturada cardíaca”

Una formació gratuïta en RCP (reanimació cardiopulmonar) permetrà a quaranta persones aprendre les tècniques bàsiques d’actuació davant una aturada cardíaca. La cita serà el proper dissabte 16 d’octubre a les 10.30h a l’esplanada davant de l’ermita de Sant Sebastià i la impartiran professionals sanitaris com Pablo Duran i Jose Tendero, els dos sitgetans que han organitzat l’esdeveniment amb el suport de l’Ajuntament de Sitges. L’objectiu és estendre poc a poc els coneixements bàsics per actuar davant d’una aturada cardíaca i a llarg termini que un percentatge alt de la població sàpiga realitzar les maniobres tenint en compte que la RCP salva vides.

Les persones interessades poden omplir aquest formulari

Escolteu-ho