Temps de Descompte: el Rugby Club Sitges arrenca la temporada a Divisió d’Honor B amb una derrota a Saragossa. La UE Sitges suma el tercer triomf i segueix líder, mentre que el Sitges B encaixa la primera derrota al Bosc de Plaça de Ribes. El Bàsquet Sitges, amb pas ferm, es desfà d’un bon Reus Deportiu

El Rugby Club Sitges va debutar a la Divisió d’Honor B (foto Jaume Andreu)

El Rugby Club Sitges ha jugat el seu primer partit a la Divisió d’Honor B i ho ha fet amb una contundent derrota a Saragossa davant un Fénix que es postula com un dels equips que lluitarà per pujar a Divisió d’Honor. La jornada esportiva també ens deixa bons resultats, com la victòria de la UE Sitges a Olivella que el manté com a líder o el triomf del Bàsquet Sitges davant un bon Reus Deportiu en el duel d’equips imbatuts que es va disputar ahir a Pins Vens. En el derbi de la 3ª Catalana de futbol, la UE Sitges B va encaixar la primera derrota de la temporada en caure (2-1) davant un Ribes que suma el seu cinquè triomf i que el referma en el liderat.

Escolteu-ho