Aprofiteu dissabte per la darrera visita arqueològica al Puig de Sitges. Les obres a l’Ajuntament les aturaran fins d’aquí un mes

Dissabte passat es va fer en català i aquest dissabte es farà en castellà, però val la pena aprofitar l’ocasió perquè, arran de les obres a la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament, les visites comentades al Puig de Sitges, conduïdes per l’arqueòleg Joan Garcia Targa, no es tornaran a programar fins al 27 de novembre. Les visites són gratuïtes, comencen a les 17h a la porta de l’Ajuntament, i tenen una durada de prop de 2 hores durant les quals es proposa un recorregut pels carrers Nou, Bernat de Fonollar, Davallada i carrer d’en Bosc. La reserva és gratuïta però cal confirmar-la al correu electrònic del departament de cultura de l’Ajuntament. N’hem parlat amb en Joan Garcia Targa.

Escolteu-ho