Aquest cap de setmana Sitges s’afegeix a l’Open House BCN amb un seguit de propostes vinculades amb l’arquitecte Coderch. En parlem amb Beli Artigas

Sitges s’incorpora al programa del festival 48h Open House Barcelona. Un esdeveniment on l’arquitectura i els arquitectes són els protagonistes a través de visites comentades a edificis singulars que habitualment no són accessibles al públic. La iniciativa, nascuda de l’associació amb el mateix nom, va començar a Barcelona i ha anat extenent-se a diferents pobles i ciutats. D’aquí que, a partir de la col·laboració amb el departament de cultura de l’Ajuntament de Sitges, la vila hagi estat escollida ciutat convidada i amb ella l’empremta que hi deixà Josep Antoni Coderch. La comissària del 48h Open House a Sitges és Beli Artigas. Amb ella, i amb Diego Mendez, membre de l’organització, n’hem parlat.

Escolteu-ho