La Cursa de la Lluna Plena recupera presencialitat en la seva 9a edició que va camí d’esgotar inscripcions

Divendres 22 a les 21h a l’Institut Vinyet es donarà el tret de sortida d’aquesta cursa solidària que recapta diners pel Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. En total 4’6km que han modificat el recorregut i per primera vegada permetran córrer de cara a la lluna plena i que finalitzarà amb entrepans i sorteig de premis. Les edicions celebrades fins ara han permès la contractació d’un investigador al laboratori que ja en suma quaranta cinc i que és un centre de referència nacional i internacional en el càncer infantil com el que va patir en Pol Lahoz, ànima de la cursa i fill d’Estela Campanyà i Xavier Lahoz, organitzadors d’aquesta cursa popular que s’ha anat construint any rere any i que vol tenir un llarg recorregut. 

Escolteu-ho