Temps de Descompte: Bàsquet Sitges i UE Sitges, dos líders sòlids amb 8 i 4 victòries consecutives, respectivament. El Rugby Club Sitges, superat per un Sant Cugat més fet a la categoria.

Fem crònica d’un cap de setmana que ens confirma el bon moment, d’una banda, de la UE Sitges sumant el seu quart triomf consecutiu en superar (3-1) al Cubelles, i d’un Bàsquet Sitges que amb la d’ahir davant La Selva (88-59) va sumar la seva vuitena victòria, el dia que va debutar el jove del júnior, Marc Rubí. A la Divisió d’Honor B de rugby, el Rugby Club Sitges va caure (6-29) davant un Sant Cugat molt més fet a la categoria. I Toni Muñoz ens ajuda a analitzar la derrota (primera de la temporada a casa) del Sitges B davant el Base Espirall i els resultats de la 10ª jornada a la 3ª Catalana grup 12. Com cada setmana, l’Isidre Gómez ens ofereix els resultats dels equips de la Blanca Subur.

Escolteu-ho