Una gran preocupació, el canvi climàtic, i dos grans desitjos, que acabi la pandèmia i passar més temps amb els pares i mares és el que demanen els infants de Sitges

En motiu del Dia de la Infància alumnes de sisè de les escoles públiques i concertada de Sitges han protagonitzat la tertúlia d’avui en representació de la infància del municipi. Amb ells hem parlat del seu dia a dia, de les seves preocupacions, que passen en primer lloc per la cura del planeta, i dels seus desitjos que de cara al 2022 són la fi de la pandèmia i en general, poder passar més temps amb els pares i mares jugant. També hem parlat de música, pantalles, d’actualitat i d’extraescolars amb Raül Fernández de l’escola Miquel Utrillo, Samy Ball de l’Agnès de Sitges, Àlex Nova del Maria Ossó, Sofia González de l’Esteve Barrachina i Noa Morral de l’Escola Pia de Sitges.

Escolteu-los