Club de Mar, Kansas i Pic-Nic hauran de complir la normativa que limita a 300m2 la seva superfície, i s’obrirà una nova concessió per la gestió dels espais. Així ho ha confirmat el regidor Eduard Terrado

I això pot suposar l’enderroc parcial d’alguna de les instal·lacions. Sembla cada cop més evident que s’arriba al final d’una etapa que suposarà, per un costat, l’adaptació d’aquests equipaments a la normativa que limita a 300m2 l’espai que ocupen a la platja, i, per l’altre, l’obertura d’un nou concurs públic per la concessió de la gestió dels mateixos, atès que les actuals concessions estan caducades. Cal tenir en compte també que la normativa obliga a que hi hagi 120 metres lineals entre concessions, quelcom que posa les coses més difícils. El regidor de territori de l’Ajuntament, Eduard Terrado, ha apuntat que l’Ajuntament proposarà un projecte perquè l’enderroc respecti la singularitat dels edificis, que el 2014 foren declarats béns culturals d’interés local.

Escolteu-lo