Oskar Stober: ‘Demanaríem que, d’una vegada per totes, ens poguéssim asseure en una taula per elaborar un pla de futur’

A una setmana vista de la Nit del turisme, el president del Gremi d’Hostaleria, Oskar Stober, exposa la sensació que molts dels associats tenen de manca d’empatia del govern amb el sector. Per un costat, agraeix la proposta d’ampliació de les terrasses que ha permès poder salvar millor l’embat de la crisi, però a la vegada lamenta que la càrrega impositiva plantejada pel consistori no hagi disminuït, o que moltes de les decisions preses no s’hagin debatut amb el sector. Per tant, el 2021 finalitza sense que s’hagi avançat en les relacions amb el consistori. Stober ha arribat a l’estudi entre dolgut i reivindicatiu, tot demanant sentit comú, i, per enèsima vegada, diàleg.

Escolteu-lo