En el marc del 25N parlem amb les professionals del SIAD, el Servei d’Atenció a les Dones de Sitges on s’escolta, s’atén, s’informa i s’acompanya a les dones que viuen processos de violència de gènere en qualsevol àmbit

Ubicat ara al carrer Samuel Barrachina, 3 el Servei d’Informació i Atenció a les Dones rep, atén, informa, assessora i sobretot escolta totes les dones que s’hi apropin amb dubtes, neguits o que se saben víctimes de violència masclista. El servei, que engloba la vessant psicològica però també la legal i judicial, mira d’acompanyar les dones al llarg de tot el procés d’identificació, detecció i superació de la violència masclista que acostuma a ser un periple llarg i que malauradament no sempre compta amb tota la protecció jurídica necessària. Parlem amb la regidora de Serveis Socials, Ciutadania i Igualtat, Júlia Vigó; amb Cristina López, tècnica d’igualtat i amb Carme Crespo, psicòloga del SIAD. 

El telèfon del SIAD de Sitges és 93 811 31 80

Escolteu-les