La cuina de la Marta: una hamburguesa de carbassa amb nous

cuina_19092014

Avui la Marta Sanahuja ens presenta un clàssic del Fast Food, en versió slow i vegetal. Una hamburguesa de carbassa i nous. La recepta la podeu trobar al seu blog, Delicious Martha.

Escolteu-la

La recepta de la Marta. Un clàssic: els melindros (biscotto Savoiardo)

Uns saborosos "Savoiardi"

Uns saborosos “Savoiardi”

La Marta Sanahuja ens porta avui un clàssic, el biscotto Savoiardo, més conegut a casa nostra com a melindros. Una recepta per a qualsevol ocasió que ens explica amb detall i que podreu trobar al seu blog Delicious Martha.

Escolteu-la

Una delícia turca: el Baklava

El Baklava es fa amb pasta de full, fruits secs i almívar aromatitzat

El Baklava es fa amb pasta de full, fruits secs i almívar aromatitzat

Marta Sanahuja ens presenta avui unes postres tradicionals de la cuina turca: el Baklava. Un pastís fet a la manera d’una lassanya que combina capes de pasta filo combinades amb un farcit de nous, ametlles, festucs i canyella, i tot plegat regat amb un lleuger almívar aromatitzat. La Marta ens ha explicat tots els detalls per a elaborar-lo. La recepta sencera la podeu trobar al seu blog Delicious Martha.

Escolteu-la

La recepta de la Marta Sanahuja: pizza cruixent de farigola amb formatge de cabra i espinacs

Una deliciosa pizza feta amb pasta filo

Una deliciosa pizza feta amb pasta filo

En tres quarts d’hora, i una mica de paciència per a no trencar-la al sortir del forn, podeu tenir feta a casa aquesta recepta que té com a base la pasta filo. Tots els detalls de la seva elaboració i els ingredients per a fer-la els podeu trobar al blog Delicious MarthaLa Marta Sanahuja ens l’explica.

Escolteu-ho

El món de les galetes de la Carme Suñé

Les galetes de la Carme per a la recepció de les Vinyets

Les galetes de la Carme per a la diada del Vinyet

Fa un any la Carme Suñe va començar l’aventura de la elaboració de galetes artesanes per encàrrec. Un dels seus darrers treballs ha estat la creació de les galetes amb les quals l’Ajuntament ha obsequiat a les Vinyets en la recepció anual que es fa la vigília de la diada. Amb ella parlem d’aquesta vocació que l’ha portada a realitzar encàrrecs de tota mena. El blog de la Carme porta per títol Somnis de vainilla.

Escolteu-la

La recepta de la Marta: Tiramisú de fruita

Tiramisú de fruita

Tiramisú de fruita

Avui la Marta Sanahuja ens presenta una altra llaminera recepta. El Tiramisú de fruita. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al seu blog Delicious Martha.

Escolteu-la

La recepta de la Marta: galetes Chai

Unes perfectes galetes de té

Unes perfectes galetes de té

Avui, Marta Sanahuja ens presenta una recepta per a picar a qualsevol hora, però en especial a l’hora del té. Son les galetes Chai. La recepta complerta la trobareu en el seu blog Delicious Martha.

Escolteu-la

La recepta de la Marta: Cous Cous a la Panzanella

Cous Cous alla panzanella

Cous Cous alla panzanella

La Marta Sanahuja ens presenta la recepta del Cous Cous alla panzanella, que podeu trobar publicada al seu blog, Delicious Marthai ens comenta la seva experiència ahir participant en l’esdeveniment de Philips a la Fragata: cocina y disfruta de corazón.

Escolteu-la

La recepta de la Marta: Coca salada amb figues, ibèric i formatge

Marta Sanahuja ens porta, com cada setmana, una recepta de cuina. Avui, ens explica com fer una coca salada amb una base de pasta de full i al seu damunt hi posarem pernil ibèric, formatge de cabra i unes figues que li donaran aquell punt de dolçor. Els ingredients i la seva preparació els trobaran de forma detallada a www.deliciousmartha.com

Escolteu-la

La recepta de la Marta: pastís commemoratiu i gelatina de síndria i maduixa

Marta Sanahuja ens ofereix aquesta setmana dues receptes. Un pastís commemoratiu de ‘l’Independence Day’ nord americà que sorprendrà a aquells que el vulguin provar i una gelatina de síndria i maduixa que pot esdevenir una alternativa a la clàssica peça de fruita. Ambdues receptes les trobaran detallades a www.deliciousmartha.com 

Escolteu-ho

La recepta de la Marta: Essència de cafè

Marta Sanahuja ens ofereix aquesta setmana la seva recepta: una essència de cafè. Una recepta fàcil de fer a base d’un bon cafè mòlt, sucre i aigua, i que podreu trobar a www.deliciousmartha.com

Escolteu-ho

La recepta de la Marta: Baba Ghanoush o Mutabal Betinjan

A partir d’aquesta setmana, tots els divendres, Marta Sanahuja ens oferirà una recepta de cuina. Aquesta setmana comencem amb un Baba Ghanoush o altrament dit Mutabal Betinjan, un plat originari de la cuina àrab que consisteix en un puré d’albergínia rostida. La recepta la podran trobar a la seva pàgina www.deliciousmartha.com

Escolteu-la