Les garrofes i les guixes opten a ser baluards d’Slow Food

slowfood_03112014

Slow Food Garraf ha deixat a l’arca del gust del darrer Saló del gust Terra Madre celebrat a Torí, una xocolata de garrofes i unes guixes, amb l’objectiu que ambdós productes es puguin incorporar en un futur dins dels baluards d’Slow Food. A la comarca no se’n cultiven de guixes, i les garrofes han anat marxant de moltes taules. Valen Mongay ens comenta la seva experiència al saló de Torí.

Escolteu-lo

La cuina de la Marta. Des del Líban, unes natilles: el ‘Mouhalabieh’

Un "flam" Libanés de sabor delicat

Unes natilles libaneses de sabor delicat

Aquesta setmana la Marta Sanahuja us proposa unes postres libaneses amb textura entre les natilles i el flam: el ‘Mouhalabieh’. Tots els detalls i la recepta la trobareu al seu blog Delicious Martha.

Escolteu-la

La cuina de la Marta: ha arribat l’hora dels panellets

cuina_24102014

Quantes vegades heu pensat a fer-los, però no us hi heu posat de debò? Aquesta setmana la Marta Sanahuja us proposa uns panellets assortits. Ella ens explica tots els detalls i pels qui volgueu recuperar la recepta us convidem a visitar el seu blog Delicious Martha.

Escolteu-la

La cuina de la Marta: “Dorayakis” farcits de crema de xocolata

Un caprici per a qualsevol ocasió

Un caprici per a qualsevol ocasió

La Marta Sanahuja ens presenta avui una especialitat de la rebosteria japonesa creada ara fa 100 anys: uns Dorayakis farcits de crema de xocolata a punt per a qualsevol moment del dia. La recepta i la seva elaboració la podreu trobar al blog Delicious Martha.

Escolteu-la

La cuina de la marta: crema de pèsols amb cruixent de pernil ibèric

Un aperitiu ple de color i sabor

Un aperitiu ple de color i sabor

La Marta Sanahuja ens presenta avui un entrant amb contrast de sabors. Una crema de pèsols amb cruixent de pernil ibèric molt fàcil de fer. La recepta amb tots els seus ingredients la podeu trobar al seu blog Delicious Martha.

Escolteu-la

La cuina de la Marta: un “Dulce de leche” casolà

Només us caldrà paciència.

Només us caldrà….. paciència.

Avui la Marta Sanahuja ens presenta unes postres popularíssimes a l’hemisferi sud. Un Dulce de leche casolà que només demana paciència. Molta paciència…. La recepta i els suggeriments de presentació els trobareu en el seu blog, delicious Martha.

Escolteu-la

Durant tot el mes d’octubre, segona edició del “Tasta Sitges”

TastaSitges1

Durant tot el mes d’octubre, els 14 restaurants del Club de Tast del Gremi d’Hostaleria de Sitges organitzen una nova edició del Tasta Sitges, en la qual oferiran mitges raccions d’algunes de les seves especialitats gastronòmiques, acompanyades d’una copa de vi de bodegues Miquel Torres, o d’una de cava de caves Torelló, al preu de 9€. A més, visitant quatre establiments es podrà participar en un sorteig de nits d’hotel o àpats en els establiments participants de la iniciativa. La presentació del Tasta Sitges va tenir lloc ahir al Saló d’Or del Palau Maricel. Intervingueren, el president del Club de Tast, Antoni Alemany, el del Gremi d’Hostaleria, Joan Anton Matas, i l’alcalde de Sitges Miquel Forns.

Escolteu-ho

La cuina de la Marta: “Brownie” de xocolata blanca

Un clàssic reversionat

Un clàssic reversionat

Marta Sanahuja avui ens presenta un clàssic de la rebosteria sovint elaborat amb xocolata negra. En aquest cas, la Marta ens proposa un Brownie de xocolata blanca ben fàcil de fer i deliciós d’assaborir. La recepta detallada la podeu trobar al seu blog Delicious Martha.

Escolteu-la

La cuina de la Marta: una hamburguesa de carbassa amb nous

cuina_19092014

Avui la Marta Sanahuja ens presenta un clàssic del Fast Food, en versió slow i vegetal. Una hamburguesa de carbassa i nous. La recepta la podeu trobar al seu blog, Delicious Martha.

Escolteu-la

La recepta de la Marta. Un clàssic: els melindros (biscotto Savoiardo)

Uns saborosos "Savoiardi"

Uns saborosos “Savoiardi”

La Marta Sanahuja ens porta avui un clàssic, el biscotto Savoiardo, més conegut a casa nostra com a melindros. Una recepta per a qualsevol ocasió que ens explica amb detall i que podreu trobar al seu blog Delicious Martha.

Escolteu-la

Una delícia turca: el Baklava

El Baklava es fa amb pasta de full, fruits secs i almívar aromatitzat

El Baklava es fa amb pasta de full, fruits secs i almívar aromatitzat

Marta Sanahuja ens presenta avui unes postres tradicionals de la cuina turca: el Baklava. Un pastís fet a la manera d’una lassanya que combina capes de pasta filo combinades amb un farcit de nous, ametlles, festucs i canyella, i tot plegat regat amb un lleuger almívar aromatitzat. La Marta ens ha explicat tots els detalls per a elaborar-lo. La recepta sencera la podeu trobar al seu blog Delicious Martha.

Escolteu-la

La recepta de la Marta Sanahuja: pizza cruixent de farigola amb formatge de cabra i espinacs

Una deliciosa pizza feta amb pasta filo

Una deliciosa pizza feta amb pasta filo

En tres quarts d’hora, i una mica de paciència per a no trencar-la al sortir del forn, podeu tenir feta a casa aquesta recepta que té com a base la pasta filo. Tots els detalls de la seva elaboració i els ingredients per a fer-la els podeu trobar al blog Delicious MarthaLa Marta Sanahuja ens l’explica.

Escolteu-ho