Delicious Martha: ‘Crumble’ de poma i fruits vermells.

El crumble va néixer de la creativitat anglesa durant la postguerra, i aquestes postres, que es poden convertir en esmorzar, són bones, saludables i fàcils de fer. Com sempre, una recepta de Marta Sanahuja que podreu trobar a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Cheesecake de goldenmilk

Goldenmilk és la beguda de moda. Però què és? Bàsicament, llet amb cúrcuma o, si la voleu en versió vegana, qualsevol beguda vegetal amb cúrcuma. Aquesta combinació li atorga el seu característic color daurat que li ha donat el nom. Avui Marta Sanahuja ens porta una cheesecake per als qui vulguin assaborir coses noves… Aquesta i d’altres receptes les podeu trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-la

El xató de Marc Ribas (ortodoxos absteniu-vos-en)

Si cada maestrillo tiene su librillo, aquí teniu el xató fet pel popularissim Marc Ribas al cuines de TV3. Un xató amb llicències creatives!

Delicious Martha: uns snacks molt ‘healthy’ per a qualsevol moment del dia.

Avui us proposem energia de butxaca per a qualsevol moment del dia. Dues receptes molt fàcils de fer i, com sempre, saludables. Ens les explica Marta Sanahuja. Podeu trobar més propostes al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: vol au vents o canapès de pasta de full

Marta Sanahuja ens proposa una recepta fàcil de fer i que llueix molt bé en una taula nadalenca, canapès de pasta de full farcits d’alvocat, tahina i ou dur . Podeu veure aquesta i altres receptes al seu web Delicious Martha

Escolteu-la

Delicious Martha. Per Nadal, uns galets… farcits de verdures.

Marta Sanahuja ens proposa avui un clàssic reversionat. Els tradicionals galets de Nadal en una proposta més lleugera com és la de farcir-los de verdures. Aquesta i altres receptes les poder trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-ho

Delicious Martha: un púding de moniato

Són un clàssic de temporada, però més enllà de fer-los al forn potser us ve de gust canviar una mica i intentar aquest púding de moniatos que ens explica la Marta Sanahuja. Aquesta i altres receptes les podreu trobar al seu web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: ‘plumcake’ de nabius amb iogurt

No pesa tant com el clàssic plumcake, però té el seu esperit. Marta Sanahuja ens porta avui un plumcake de nabius amb iogurt ben fàcil de fer. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al seu web Delicious Martha.

Escolteu-la

Es presenta la 22a edició de la Ruta del Xató, però aneu amb compte perquè escoltareu la història “d’espinjolar la bóta”…

Ahir al migdia, a l’hospital de Sant Joan, es va presentar la 22a edició de la ruta del xató, que enguany té com a ambaixador al president de la D.O Garraf Penedès, Josep Maria Albet i Noya, que en el seu discurs d’agraïment va fer referència a la versió vilanovina de la història del popularissim plat de paternitat discutida. L’acte va comptar amb la presència del diputat delegat de turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Sàmper, i de l’alcalde de Sitges, Miquel Forns. La ruta la integren els municipis de el Vendrell, Calafell, Vilafranca, Vilanova i Sitges. La novetat d’enguany és la creació d’un àlbum de cromos col·leccionables. Cada cop que un comensal demani xató a un restaurant de la ruta rebrà un sobre amb cinc cromos que mostren experiències que es poden realitzar a cada municipi participant. Us oferim els parlaments de Josep Maria Albet i Noya, abans de rebre la maça de morter, el diputat Miquel Sàmper i l’alcalde Miquel Forns.

Escolteu-ho

Delicious Martha: unes natilles de xocolata sense ou, sense sucre, i sense llet.

Substituïu l’ou per una mica de Maizena, el sucre per mel, i la llet per una beguda vegetal (que pot ser llet d’ametlles o coco, per exemple) i tindreu unes boníssimes natilles de xocolata, que no tenen res a envejar a les de tota la vida. Aquesta és la proposta que ens porta avui Marta Sanahuja, unes natilles molt fàcils de fer, però que només demanen que feu la barreja dels ingredients en fred i que aneu remenant la barreja sense deixar-la bullir. Aquesta i d’altres receptes les podeu trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Estudiar a l’escola d’hostaleria és…. feina segura.

Així de clar s’ha expressat el director de l’IES Benaprès, Samuel Valls, i la professora dels cicles formatius de cuina de l’escola d’hostaleria, Anna Monasterio. Estudiar a l’escola garanteix feina segura. Aquí o a l’extranger. Amb possibilitat de combinar-la amb estudis o no. Amb la possibilitat de viatjar a través d’Erasmus i fer pràctiques a establiments d’arreu…. Aquesta realitat demostrable contrasta, en canvi, amb el mínim nombre d’alumnes de Sitges que participen dels estudis, i que amb prou feines superen el 10%. Aquesta conversa parla de cuina, i de feina garantida.

Escolteu-ho

Delicious Martha: galetes de cigrons

Sí sí, de cigrons! Sanes, saboroses, i fetes amb un dels llegums més populars que hi ha. I no cal que les amaniu, perquè són com les galetes de tota la vida. La Marta Sanahuja ens va deixar apuntar aquesta recepta la setmana passada, i ens la porta avui. A veure si us agraden! Aquesta i d’altres receptes les podeu trobar a Delicious Martha.

Escolteu-la