Us desequilibra el canvi d’estació?

En Josep Lluís Gutiérrez ens presenta avui, Recocalm, un producte natural destinat a reequilibrar-nos en èpoques difícils, com les dels canvis d’estació.

Escolteu-lo

Espai El Recó. Les virtuts del fong “chaga”, un antioxidant natural

En Josep Lluís Gutiérrez ens acosta avui als antioxidants, i a la seva funció primordial per al benestar quan ens fem grans.

Escolteu-lo

Espai Recó: els probiòtics i com ens ajuden a regular l’organisme.

En Josep Lluís Gutiérrez, des de l’espai de les bones herbes de El Recó, ens comenta avui les virtuts dels probiòtics per a regular el funcionament del nostre organisme i prevenir algunes de les molèsties quotidianes, i ens presenta Probiot.

Escolteu-lo

Espai Recó: reduir greix de manera natural

Afavorir la pèrdua de pes i cremar el greix acumulat és la principal propietat del producte 100% natural format per cítrics que avui ens presenta Josep Lluís Gutiérrez de Dietètica El Recó. Especialment recomanat per a qui vol perdre pes de manera saludable i controlada, i apte per a tothom, nens inclosos.

Escolteu-ho

Espai Recó: millorar la circulació vascular

Encetem l’espai de dietètica El Recó amb un vell conegut de la Ràdio, Josep Lluís Gutiérrez. En el seu primer programa, ens acosta les propietats del Flutox, un producte completament natural que reforça les parets intravenoses i millora la circulació, per prevenir els problemes vasculars, més habituals durant els mesos de la calor.

Escolteu-lo