Espai ADEPG. Dues dones empresàries, dues experiències per a aprendre

Són Anna Belzunces, directora de casa Marisol i de La cuina de l’Anna, i Cristina Muñoz, directora de la finca Mas Solers. Cadascuna d’elles ens acosta un testimoni personal de com han hagut de plantejar noves línies de negoci a les seves respectives empreses per a mantenir la competitivitat dins els seus sectors.

Escolteu-les

Espai ADEPG: L’evolució de les feines

Una taula rodona a partir d’experiències empresarials ben diverses. La de l’empresa de missatgeria ASM, amb Esther Arbonés, el Fashion Institute Barcelona, amb Claudia Verdún i Carme Barra, i Marina Abarzuz de l’equip Fórmula Student 2016-2017.

Escolteu-ho

Espai ADEPG. Propostes d’experts per a estalviar energia

En el nostre espai de l’ADEPG saludem avui tres experts que ens aconsellaran sobre diferents formes d’estalviar energia. Són: Timo Hoek, de l’empresa d’auditoria energètica AIRTEST, Sergi Gargallo, de SG arquitectes, i Eduard Altés, de l’empresa de comercialització d’energia PROT ENERGIA.

Escolteu-los

Espai ADEPG: La tecnologia a l’abast de l’empresa

Saludem avui tres experiències empresarials d’àmbits ben diferents, on la tecnologia hi juga un paper important. Mònica Martin, de Ear Events, Daniel Lafuente, de Incognos, i Blai Sorita de Tecsimat.

Escolteu-ho

Us presentem el ventall de cursos de formació de l’ADEPG

El primer espai de l’ADEPG del 2017 està dedicat a presentar-vos els cursos de formació que ofereix l’associació. Ho fem amb Andrea Also, del departament de formació i RRHH de l’ADEPG i les formadores Mònica Vázquez, Laura Lupón i Juliane Echternkamp.

Escolteu-ho

Espai ADEPG: Entre sonoritzacions, contractacions d’espectacles i localitzacions de cinema, les anècdotes de dos treballadors que no apaguen el telèfon

L’espai de l’ADEPG tanca l’any 2016 acostant-se a les experiències de Susana Balaguer, de l’empresa de sonoritzacions i contractació d’espectacles JBD, i de Santi Roig, responsable de la Garraf Film Comission, l’ens que gestiona l’ús de localitzacions i escenaris diversos per a filmacions a Sitges i a la comarca.

Escolteu-ho

Espai ADEPG: El valor diferencial a l’empresa

adeg_01122016

En el nostre habitual espai de l’ADEPG avui conversem sobre dues iniciatives empresarials que busquen singularitzar la seva oferta. Amb Dani Arnabat, d’Arnabat assegurances, i Albert Soler, de Scaparium Vilanova.

Escolteu-los

Espai ADEPG: Tres experiències en nous sectors emergents

L’espai quinzenal de l’ADEPG conversa avui amb tres empresàries. Anna Lavarias, de l’agència de marqueting i comunicació Solutiona, Sílvia Isach de Sinoca, dedicada a les produccions audiovisuals i especialitzada en mapping, i Maria Ràfols de CEX Vilanova, dedicada a la venda de productes tecnològics de segona mà.

Escolteu-les

Espai ADEPG. El segon congrès de dones d’empresa

adeg_03112016

Els propers 18 i 19 de novembre, el col·lectiu de dones d’empresa de l’ADEPG organitza el seu segon congrès a l’edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. Entre els objectius de la iniciativa hi ha el de la posada al dia de les matèries que envolten l’empresa, des de temes de gestió laboral o de fiscalitat, fins al màrqueting, finançament o tendències. Podeu consultar el programa i apuntar-vos a les jornades a través d’aquest web específic. En parlem amb Sílvia Domènech, dissenyadora de vestuari i Laura González, de reciclatges González.

Escolteu-ho

Martí Sistané, nou president de l’ADEPG

Conversem amb el nou president de l’ADEPG, Martí Sistané, acompanyat de la cònsol de l’associació a Sitges, Vinyet Torner. Sistané reflexiona sobre la realitat del teixit empresarial a les comarques del Penedès-Garraf i les possibilitats de futur que ofereix una conjuntura que, molt poc a poc, comença a deixar enrere la crisi.

Escolteu-lo

Espai ADEPG: Sabeu on van a parar les vostres dades personals? No oblideu la responsabilitat individual.

adeg_06102016

L’Espai de l’ADEPG tracta avui d’una qüestió de debat constant en l’era de les xarxes socials i els serveis on-line. Sabeu on van a parar les vostres dades personals? Sabeu com es gestionen? Si sou empresa sabeu com destruir els suports on les emmagatzemeu, o com complir amb la llei de protecció de dades? En parlem amb Jaume Fajeda de Codanor, Laura González de Reciclatges González i David Navarrete, de DNC xarxes. En la prèvia, saludem Cèsar Duch, coordinador dels postgraus universitaris que ofereix l’ADEPG en col·laboració amb la universitat de Vic.

Escolteu-ho

Espai ADEG. Una idea, un negoci. Pellisa Ràfols i Capespaña

Darrer espai ADEPG de la temporada, per explicar l’experiència de Xavier Pellisa, tercera generació de l’empresa vilafranquina de retolació Pellisa Ràfols, i amb Guylaine Pelletier, de l’empresa de traduccions Capespaña.

Escolteu-los