Els llibres: reedicions, intriga i crítica actual per a la tardor

La reedició de les obres de Teresa Pàmies o de Elegía para un americano, de Siri Hustvedt ocupen un espai central entre els llibres dels darrers dies, al costat de La cara nord del cor de Dolores Redondo, l’Ara parla’m de tu. Carta a la Matilda amb confesions personals d’Andrea Camilleri, o les àcides crítiques a la guerra i al drama dels refugiats de Frankenstein a Bagdad, d’Ahmed Saadawi, i Els afamats i els tips, de Timur Vernes. En parlem amb la Rosanna Lluch, de Llorenç Llibres.

Escolteu-la

Palabras dislocadas, poemes que trenquen el silenci sobre l’abús sexual a la infància

Susanna Minguell és l’autora d’aquest llibre de poemes que es presenta com una possible recuperació d’abusos sexuals a la infància. L’escriptora, tot i partir de la pròpia experiència, fuig de la posició de víctima i proposa un recorregut de recuperació a través de paraules, poemes i autoretrats. El llibre posa sobre la taula el tabú que representen per a la societat els abusos sexuals a la infància. Hem parlat amb l’autora del llibre i de com aquest ha significat un pas en la seva pròpia recuperació.

Escolteu-la

Els llibres: una tardor amb històries per a reflexionar.

Des de El arte de perder, d’Alice Zeniter a l’impactant Milkman d’Anna Burns, passant per l’Assaig general d’una revolta de Francesc Marc-Álvaro, Castigo de Ferdinand von Schirach, Vigilancia permanente d’Edward Snowden i Sidi d’Arturo Pérez-Reverte, Rosanna Lluch ens acosta les darreres novetats literàries.

Escolteu-la

Els llibres: La rentrée arriba amb força.

El 9è premi Illa dels llibres ha estat per Aprendre a parlar amb les plantes, la novel·la de Marta Orriols que s’ha fet viral. Amb ella comencem el grapat de recomanacions que ens porta Rosanna Lluch.

Escolteu-la

Els llibres: s’acosten les novetats de la tardor 2019

David Lagercrantz i la sisena entrega de la saga Millenium, La chica que vivió dos veces, Philippe Lançon i El colgajo o la darrera novel·la de Xavier Bosch Paraules que tu entendràs, formen part de la llarga llista de novetats que s’esperen per als propers dies, i que Rosana Lluch ens comenta en companyia d’unes quantes recomanacions.

Escolteu-la

Unes quantes lectures d’estiu

Rosanna Lluch ens acosta unes quantes recomanacions per aquestes caluroses tardes d’estiu.

Escolteu-la

Els llibres de la setmana

Rosanna Lluch ens porta, des de Llorenç Llibres, algunes propostes de lectures per començar bé l’estiu. Entre elles, el premi Llibreter d’altres literatures, “Les formes del verb anar”.

Escolteu-la

Els llibres de la setmana

Repassem les recomanacions dels llibres que ens porta Rosanna Lluch des de Llorenç Llibres.

Escolteu-la

Els llibres de la setmana

Rosanna Lluch ens proposa unes quantes recomanacions d’entre les darreres novetats literàries.

Escolteu-la

Josep Maria Tubau ens presenta ‘Dietari d’un home del carrer’, una història quotidiana sobre la vida després d’un divorci.

Amb 57 anys i més de 20 de matrimoni, en Joan Morell, comercial de perfumeria, es divorcia de la seva dona. Comença, aleshores, una  nova etapa de la seva vida que el portarà a fer-se un seguit de reflexions que mai no s’havia plantejat. Aquest és el punt de partida de Dietari d’un home de carrer, la darrera novel·la de Josep Maria Tubau. Aquesta és una conversa, però, que va més enllà de la literatura…

Escolteu-lo

Els llibres de la setmana

Rosanna Lluch ens acosta algunes recomanacions literàries que, probablement, seran protagonistes de la diada de Sant Jordi.

Escolteu-la

Els llibres de la setmana

Rosanna Lluch ens acosta algunes de les novetats dels darrers dies. De Els colors de l’incendi, de Pierre Lemaitre, a Sakura de Matilde Asensi, passant per Las huellas de la vida, de Tracy Chevalier o la darrera novel·la de Donna Leon.

Escolteu-la